Bemutatkozás

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Régóta dédelgetett álmom vált valóra, amikor létrehoztam az esküvő- és rendezvényszervező irodámat, hogy ott lehessek az emberek nagy döntéseinél, részesévé váljak mások boldog pillanatainak. Irányítani egy rendezvényen a szolgáltatókat, gondoskodni a vendégek teljes körű kényelméről, olyan feladat, mely tökéletesen megfelel a személyiségemnek.

Legfontosabb célkitűzésem, hogy olyan esküvőket és rendezvényeket hozzak létre, melyeken én magam is szívesen részt vennék. Minden alkalommal szakmai tudásom legjavát nyújtva, szívvel-lélekkel dolgozom, legyen szó egy több száz fős konferenciáról vagy egy két-három résztvevős találkozóról.

Hiszem, hogy minden rendezvényt emlékezetessé lehet tenni egy kis kreativitással, akár céges, akár magán eseményről van szó. Fő profilom a tematikus esküvők és rendezvények, számomra fontos, hogy Megbízóim egyéniségét is megmutathassuk együttműködésünk során.

Czipó Éva

ügyvezető

 

DSC_7903-12

Fiatal korom óta tudatosan arra törekedtem, hogy esküvő-és rendezvényszervezéssel foglalkozzam. E szellemben folytattam a tanulmányait és hatalmas álmom vált valóra, hogy a munkám egyben a hobbim is.

Célom, hogy megvalósítsam azokat az elképzeléseket és álmokat, melyeket kislány korod óta dédelgetsz a Nagy Napot illetően. Mindenki életében egyszer éli át ezt a megismételhetetlen pillanatot, amelyet szeretnék varázslatossá tenni.

Munkám egyik kedvenc pillanata amikor a menyasszony belép a templomba és a vőlegény először megpillantja kedvesét. Míg mindenki az arát csodálja addig én a vőlegény arcát figyelem mert szerintem az a tekintet mindent elárul.

Varga Zsanett

esküvőszervező

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!