Blog

Babaköszöntő menetrend – a köszöntő napján

Babaköszöntő menetrend – a köszöntő napján

Eljött a Nagy Nap, hogy megünnepeljétek a csöppség érkezését! Milyen feladataid vannak ma?

  • A kismama fodrászhoz és sminkeshez megy – a legfontosabb, hogy a kismama szépnek érezze magát, ezért bőven hagyj időt a szépülésére! Nagyjából egy-másfél órát szánj egy szakemberre, így három óra lesz a készülődés körülbelül.
  • Érkezés a helyszínre a vendégek előtt – fontos, hogy elég időt hagyj magadnak a felkészülésre, hogy mire a meghívottak megérkeznek, már minden tökéletesen nézzen ki!
  • Dekoráció és játék kellékek kihelyezése – ha előre megterveztél mindent, most csak annyi lesz a feladatod, hogy mindent elhelyezz oda, ahova kell.
  • Ételek és italok tálalása – akár sütipult lesz, akár limonádébár, jól elkülöníthetően helyezd ki a frissítőket, hogy játék közben is megtalálja mindenki a fogára valót!

Szeretnéd, ha segítenék megszervezni a babaköszöntődet? Hívj a 0670/454-1631 telefonszámon!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!