Blog

Babaköszöntő menetrend – 1 héttel előtte

Babaköszöntő menetrend – 1 héttel előtte

Már csak egy hét van a babaköszöntőig, szerencsére a szervezés nagy részén már túl vagy! Következzen most két feladat, mely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az utolsó nap ne kapkodással teljen:

  • Fagyasztott és tartós ételek beszerzése – amennyiben az ételeket Te készíted el, érdemes előre bevásárolni a könnyen tárolható élelmiszereket, italokat. Így a cipekedés és a vásárlás nem marad az utolsó napra!
  • Kismama ruhájának kiválasztása – fontos kérdés, hogy mit fog viselni a kismama a köszöntő napján! Kényelmesnek, ugyanakkor csinosnak is kell lennie, ezért körültekintően kell kiválasztani a viseletet. Ha a köszöntő a harmadik trimeszterre esik, úgy a ruhát még inkább érdemes a rendezvény előtt egy héttel megvásárolni, hogy biztosan beleférjen a napról-napra gömbölyödő pocak!

Szeretnéd, ha segítenék megszervezni a babaköszöntődet? Hívj a 0670/454-1631 telefonszámon!

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!