Áraink

Áraink

Szolgáltatásaink

1. Teljes körű esküvőszervezés

Ha azt szeretnéd, hogy esküvőd szervezése során végig melletted álljunk és segítsünk, akkor Neked a teljes körű esküvőszervezési szolgáltatásunkra van szükséged! Mivel minden menyasszony és esküvő más és más, ezért egyedi árajánlatot adunk, a Te elképzeléseid és igényeid alapján. Általánosságban, a költségvetés 15-20 %-a az esküvőszervezői díjunk. De mit kapsz ezért cserébe?

  • korlátlan számú ajánlatot dolgozunk ki azokra a szolgáltatásokra, akikre Neked szükséged van,
  • tárgyalunk a szolgáltatókkal, kezeljük szerződéseket,
  • költségvetésedet részletesen kidolgozzuk,
  • az esküvő szervezésének ideje alatt rendelkezésedre állunk, ha kérdésed akad, akár a szertartásokkal, akár a dekorációval, vagy más, az esküvőt érintő dologgal kapcsolatban,
  • a forgatókönyvet részletesen kidolgozzuk, ezt egyeztetjük a szolgáltatókkal,
  • az esküvő napján a dekoráció településétől kezdve egészen a bontásig jelen vagyunk,
  • az esküvő napján koordináljuk a szolgáltatókat, hogy minden az előzetesen egyeztetett forgatókönyv alapján történjen,
  • az esküvő után segítünk lezárni a szerződéseket.

2. Közvetítői szolgáltatás

Elakadtál az esküvőd szervezésében és már csak egy-két szolgáltató hiányzik a tökéletes esküvőhöz? Kérd közvetítői szolgáltatásunkat és ajándék gyűrűpárnával illetve egy órás esküvői tanácsadással kedveskedünk!

Ebben az esetben a szervezés a Te feladatod, mi csak azt visszük az esküvődre, amire szükséged van; ha kell egy esküvői szolgáltatót, ha kell saját magunkat, mint esküvői koordinátort. Szolgáltatásunk díja az igényeid alapján alakul.

3. Esküvői tanácsadás

Ha szeretnél leülni velünk, átnézni a forgatókönyvedet vagy a költségvetésedet, akkor kérj tőlünk időpontot és mi segítünk! Esküvői tanácsadásunk 5.000 Ft óránként.

 

esküvői zene

Tetszett, amit eddig olvastál? Szeretnél még több segítséget kapni? Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod AJÁNDÉKBA Esküvőszervező Segédletünket!

Ráadásul, ha egy hónapon belül jelentkezel nálunk azon az e-mailcímen, amin regisztráltál, egy órás INGYENES esküvői tanácsadáson is részt vehetsz!

Várjuk a jelentkezésedet!

Érdekes volt a cikk? Szívesen megismerkednél velünk személyesen is?

Kérj időpontot itt!